Egyszerű járművásárlás külföldről, autóbeszámítással, finanszírozással
autoscout24.de
Az MNB aktuális napi € árfolyama: 397,62 Ft

Ügymenet

1. Kapcsolatfelvétel

Hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 290 0065-ös nem emelt díjas telefonszámon. Kollégáink megválaszolják az adott hirdetéssel és szolgáltatásunkkal kapcsolatban felmerülő valamennyi kérdéseit. Kérjük, jegyezze fel a kiválasztott gépjármű hirdetésében szereplő azonosító számot, mert kollégáink ennek birtokában tudnak az autóról bővebb információval szolgálni.

Konkrét vásárlási szándéka/érdeklődése esetén, első lépésként szakembereink felveszik a kapcsolatot a gépjármű külföldi eladójával. Megbizonyosodnak arról, hogy aktuális-e még a hirdetés, beszerzik az eladótól a gépjármű okmányainak másolatát, részletesebb információt kérnek a gépjármű állapotáról és felszereltségéről. Az eredményről kollégánk telefonon tájékoztatja Önt. A rendelkezésére álló információk alapján már könnyebben tud dönteni arról, hogy továbbra is meg kívánja-e vásárolni a kiválasztott gépjárművet.

Amennyiben még nem talált konkrét autót, feljegyezzük elvárásait, amelyek alapján minimum 3 megfelelőnek tűnő gépjárművet keresünk, és az eredményről kollégánk tájékoztatja Önt.

2. A gépjármű megrendelése, szerződéskötés

Amennyiben az első egyeztetés és az összes kapcsolódó dokumentum (külföldi forgalmi engedély, szervizkönyv, stb.) beszerzése után a gépjármű továbbra is megfelel az elvárásainak, telephelyünkön személyes találkozóra kerül sor, melynek keretein belül értékesítő kollégánk elkészíti a pontos és részletes vételár kalkulációt, és megköti Önnel a gépjármű megrendeléséről szóló szerződést.

Amennyiben gépjárművet szeretne beszámíttatni, vagy a külföldön kiválasztott gépkocsit finanszírozás igénybevételével szeretné megvásárolni, úgy kollégánk részletes tájékoztatást ad a lehetőségekről.

Címünk: H-1112 Budapest, Budaörsi út 150/A.

3. Szerződéskötéskor fizetendő *

  • a kialkudott külföldi vételár, (tetszés szerint Euróban vagy Forintban**)
  • az automobile.hu szolgáltatási díja.

Ezt követően munkatársunk intézkedik a gépjármű mielőbbi hazaszállításáról.

* Autóbeszámítás, illetve finanszírozás esetén egyedi megállapodás alapján

** A Magyar Nemzeti Bank napi eladási árfolyama alapján átszámítva.

4. Gépjármű ellenőrzése

A külföldi kereskedő telephelyén, kollégáink szemrevételezéssel, rétegvastagság méréssel, valamint a motor beindításával ellenőrzik a kiválasztott gépjárművet. Amennyiben eltérést tapasztalunk, arról telefonon beszámolunk Önnek, ebben az esetben egyeztetés kezdődik a további lehetőségekről pl. újabb alku az árból, vagy különösen nagy eltérés esetén akár visszalépés a vásárlástól. Amennyiben a gépjármű állapota az előzetesen leírtaknak és megbeszélteknek megfelel, úgy kollégáink átveszik az autót és (traileren) a szállító cég telephelyére szállítják. A következő munkanapon a gépkocsit levizsgáztatjuk, majd budaörsi telephelyünkre szállítjuk.

5. Második fizetési kötelezettség

A gépkocsi budaörsi telephelyre szállítását követően a következő költségeket kell megfizetni:

  • Szállítási költség
  • Forgalomba helyezési költség
  • Regisztrációs adó
  • Átírási illeték

A fenti összegek megfizetése után munkatársaink megkezdik a gépkocsi forgalomba helyezési eljárását.

6. Biztosításkötés

Munkatársaink igény esetén kötelező felelősség biztosítást valamint CASCO biztosítást kötnek a gépjárműre.

7. Használtautó garancia

A gépjárművekhez igény szerint 1 éves használtautó-garancia köthető. A garanciával kapcsolatos feltételekről, illetve részletekről kollégánk külön tájékoztatást ad.

8. Gépjármű átadás-átvétele

Az átadás-átvételre a H-1112 Budapest, Budaörsi út 150/A címen található telephelyünkön kerül sor, de kívánságára a gépjárművet akár házhoz is szállítjuk.

Amennyiben kérdése van a hirdetésekkel kapcsolatban, vagy szeretné valamelyik autót megvásárolni: Hívjon minket a 06-1-290-0065 telefonszámon

Érdeklődés