Egyszerű járművásárlás külföldről, autóbeszámítással, finanszírozással
autoscout24.de
Az MNB aktuális napi € árfolyama: 392,92 Ft

Autóbeszámítás

Célunk, hogy mindenki számára kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan tegyük elérhetővé a nemzetközi piac kínálatában található járműveket, ezért:

  • magyarországi használt autóját beszámítjuk a külföldön kiválasztott jármű vételárába.
  • azonnali készpénzfizetés
  • átlátható és tisztességes értékbecslés
  • hitellel terhelt autóját is megvásároljuk
  • az adminisztrációs teendőket elintézzük Ön helyett

A felvásárlás/beszámítás menete:

Az ügyfél megérkezik a H-1112 Budapest, Budaörsi út 150/A címen található telephelyünkre.

megérkezése után a felvásárlási osztályunk egyik szakembere fogadja Önt, és ismerteti az egész eljárást.

Az okmányok és az azonosítójelek ellenőrzése

Először a forgalmi engedély adatainak ellenőrzésére kerül sor, s hogy Ön-e a valódi tulajdonos. Amennyiben nem Ön a tulajdonos, elegendő, ha beszerzi a törzskönyvbe bejegyzett tulajdonos írásbeli, közjegyző által hitelesített meghatalmazását (csak legfeljebb 2 200 000 HUF értékű autóknál). Ekkor ellenőrizzük a gépjármű korábbi sérüléseit, kártörténetét.

Próbaút: a menettulajdonságok felülvizsgálata

Ezután következhet a próbaút. Ennek során ellenőrizzük az autó alapvető menettulajdonságait, az egyes rendszerek működőképességét, a felszereltséget és az autó egyéb kellékeit. A próbaút rendszerint 10 percig tart.

Az autó eredetiség vizsgálata és a futott kilométerek ellenőrzése

Amíg az autó próbaúton van, megvizsgáljuk, hogy az elvégzett időszakos karbantartások és a megtett kilométerek megfelelnek-e a valóságnak; ellenőrizzük, hogy nem finanszírozza-e pénzügyi szolgáltató a gépjárművet, vagy nem képezi az végrehajtás tárgyát, valamint megnézzük, hogy az alvázszám és motorszám megfelel-e a forgalmi engedélyben szereplő adatoknak. Ellenőrizzük továbbá, hogy az autó nem szerepel-e az eltulajdonított autók rendőrségi adatbázisában.

A kocsi átvizsgálása a szervizbázison / rámpán

A próbaút után az autó rámpára kerül, ahol tüzetesen ellenőrizzük az esetleges hibákat, vagy kopást. Megállapítjuk, hogy milyen szerviz-beavatkozásokat és költségeket igényelne, hogy az autót felkínálhassuk ügyfeleinknek és garanciát vállalhassunk rá.

Az autó diagnosztikai felülvizsgálata és az esetleges sérülések ellenőrzése

Az autó műszaki állapotának ellenőrzését korszerű műszerekkel végezzük vagy a helyszínen, vagy egy külső szakműhelyben. Ez az ellenőrzés azért történik, hogy esetleg feltárjon olyan hibákat, működési problémákat, vagy kockázatokat, amelyeket olykor a szakembereink sem vesznek észre.

Ármegállapítás

Az autó végleges árát befolyásolják illetve a következő tényezők befolyásolhatják: a felülvizsgálat eredményei, az autó egyéb adatai (kor, futásteljesítmény, szín, felszereltség stb.). Továbbá az árat befolyásoló tényezők lehetnek még: a piacon megjelenő hasonló autók ára és száma, a meghibásodási arány és az adott modell népszerűsége is.

Megállapodás az ügyféllel

A fentiekben leírt folyamatok elvégzése után van lehetőség a megállapodásra és az autó vételárának kifizetésére. Az eddigi tapasztalatink alapján kijelenthetjük, hogy az ügyfeleink 90%-a elégedett volt az ajánlott árral!

Készpénzfizetés

Amennyiben az ajánlott árral egyetért, következik az adásvételi szerződés aláírása és a vételár készpénzben, vagy banki átutalással történő kifizetése. Az egész folyamat gyorsan, felesleges késlekedés nélkül zajlik. Minden formalitást elintézzünk Ön helyett, azaz nem kell az autót átíratnia és egyéb hivatalos ügyeket intéznie.

Milyen okmányokra lesz szüksége?

Kötelező okmányok: Magánszemély Jogi személy (vállalkozó)
személyazonosító okmány igen igen
az autó törzskönyve igen igen
biztosítási zöldkártya igen igen
ÁFA fizető alany regisztrációja igen
eredeti meghatalmazás, amennyiben a FE-ben befejezetlen lízing szerepel igen igen
cégkivonat / vállalkozói igazolvány igen
ÁFA levonással történő eladásnál értékesítési számla kiadását fogjuk kérni igen
Javasolt okmányok: Magánszemély Jogi személy (vállalkozó)
egy második, arcképes személyi okmány (útlevél, vezetői engedély) igen igen
forgalmi engedély igen igen
káros-anyag kibocsátási / környezetvédelmi/ igazolás igen igen
szervizkönyv igen igen

További információért és időpont egyeztetésért hívjon minket a 06 1 290 0065–ös telefonszámunkon.

Amennyiben kérdése van a hirdetésekkel kapcsolatban, vagy szeretné valamelyik autót megvásárolni: Hívjon minket a 06-1-290-0065 telefonszámon

Érdeklődés