Egyszerű járművásárlás külföldről, autóbeszámítással, finanszírozással
autoscout24.de
Az MNB aktuális napi € árfolyama: 392,92 Ft

Mit kell tennem, ha külföldről szeretnék gépjárművet vásárolni?

  1. Hívja ügyfélszolgálatunkat a (06 1) 290 0065-ös telefonszámon. Adja meg munkatársunknak a hirdetésben szereplő azonosító számot. Ezt követően felteheti kérdéseit az adott hirdetéssel és az ügymenettel kapcsolatban. Amennyiben még nem határozta el magát a hirdetett gépjármű megvásárlása mellett, úgy szakértőnktől kérhet segítséget a választásban.

  2. Rendelje meg a kiválasztott gépjárművet. Amennyiben az első egyeztetés és az összes kapcsolódó dokumentum (külföldi forgalmi engedély, szervizkönyv, stb.) beszerzése után a gépjármű továbbra is megfelel az elvárásainak úgy elkészítjük a pontos és részletes vételár kalkulációt. A gépjármű megrendelésekor, értékesítési kollégánk megválaszolja a még felmerülő kérdéseit, ezt követően pedig szerződéskötés következik. A kialkudott külföldi vételár, valamint az automobile.hu szolgáltatási díja szerződéskötéskor fizetendő. Ezek után munkatársunk tovább egyeztet a külföldi eladóval, és intézkedik a gépjármű mielőbbi hazaszállításáról.

  3. Ellenőrizzük a gépkocsit. A külföldi kereskedő telephelyén, kollégáink ellenőrzik a kiválasztott gépjárművet. Amennyiben a gépjármű állapota az előzetesen leírtaknak megfelel, úgy kollégáink átveszik az autót és telephelyünkre szállítják. Értékesítési kollégánk telefonon tájékoztatást nyújt a Magyarországra érkezés várható időpontjáról. A gépkocsi megérkezése után a még hátralévő díjak megfizetése esedékes.

    Amennyiben gépjárművet szeretne beszámíttatni, vagy a külföldön kiválasztott gépkocsit finanszírozás igénybevételével szeretné megvásárolni, úgy kollégánk részletes tájékoztatást ad a lehetőségekről.

  4. A gépjármű átadás-átvétele. A honosítását és forgalomba helyezést követően a Budaörs Office Parkban adjuk át Önnek a járművet és a hozzá tartozó dokumentumokat.

  5. Igény esetén kötelező felelősség biztosítás megkötésekor CASCO biztosítást is kötünk a gépjárműre.

Amennyiben kérdése van a hirdetésekkel kapcsolatban, vagy szeretné valamelyik autót megvásárolni: Hívjon minket a 06-1-290-0065 telefonszámon

Érdeklődés