Egyszerű járművásárlás külföldről, autóbeszámítással, finanszírozással
autoscout24.de
Az MNB aktuális napi € árfolyama: 392,92 Ft

RÖVID ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓK A HONLAP EGYES MENŰPONTJAIHOZ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A REGISZTRÁCIÓ MENŰPONTBAN MEGADOTT SZEMÉLYES ADATOKHOZ

A MOBILE ADATBÁZIS KFT (a továbbiakban: Társaság) Honlapján a Regisztráció menüpontban, általam megadott személyes adataim jármű kiválasztási célú kezeléséhez kifejezetten és önkéntesen hozzájárulok. (üres, bejelölendő chatbox) Az Ön által megadott személyes adatokat a Társaság csak az Ön által írt kiválasztási célú adatkezelés érdekében kezeli. A cél megvalósulása esetén, illetve, ha Ön az adatai törlését kéri a Társaság az Ön adatait véglegesen törli. Ön a hozzájárulásának visszavonását személyesen, illetve postai úton, vagy online formában is eljuttathatja a Társaság részére. Amennyiben Ön nem járul hozzá a személyes adatainak ilyen célú kezeléséhez, az Ön megkeresését személyes adataival együtt azok észlelésével egyidejűleg eleget téve a hatályos adatvédelmi rendelkezéseknek azonnal töröljük. A Társaság adatvédelmi szabályai megtekinthetők a Honlapon közzétett Adatvédelmi Tájékoztatóban.

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ A HÍRLEVÉLRE FELÍRATKOZÁS MENŰPONTBAN MEGADOTT SZEMÉLYES ADATOKHOZ

A MOBILE ADATBÁZIS KFT (a továbbiakban: Társaság) Honlapján a Hírlevélre feliratkozás menüpontban, általam megadott személyes adataim ilyen célú kezeléséhez kifejezetten és önkéntesen hozzájárulok. (üres, bejelölendő chatbox). Az Ön által megadott személyes adatokat a Társaság csak az Ön által adott hozzájárulás visszavonásáig kezeli. Ön a hozzájárulásának visszavonását személyesen, illetve postai úton, vagy online formában is eljuttathatja a Társaság részére. A Társaság a hozzájárulásának visszavonásáról szóló bejelentésének megérkezése után az adatkezelést haladéktalanul megszünteti és az adatokat törli. A Társaság adatvédelmi szabályai megtekinthetők a Honlapon közzétett Adatvédelmi Tájékoztatóban.

Szolgáltató
2018. november 25.

Amennyiben kérdése van a hirdetésekkel kapcsolatban, vagy szeretné valamelyik autót megvásárolni: Hívjon minket a 06-1-290-0065 telefonszámon

Érdeklődés