Egyszerű járművásárlás külföldről, autóbeszámítással, finanszírozással
autoscout24.de
Az MNB aktuális napi € árfolyama: 392,92 Ft

Amennyiben kérdése van a hirdetésekkel kapcsolatban, vagy szeretné valamelyik autót megvásárolni: Hívjon minket a 06-1-290-0065 telefonszámon

Gyors és egyszerű külföldi autovásárlás, 4 lépésben

Keressen magyarul

Keressen magyarul, az egész Európát lefedő autoscout24.de adatbázisban! Több mint 1.000.000 hirdetés közül választhat.

Az automobile.hu weboldalon Európa egyik legnagyobb használtautó adatbázisa, az autoscout24.de teljes személygépkocsi kínálata (több mint 1.000.000 folyamatosan frissülő autóhirdetés) érhető el magyar nyelven.

Gyors regisztráció

Gyors regisztráció után azonnal megjelenik minden járműhirdetésnél a forintosított vételár és az összes honosításhoz kapcsolódó költség is.

Regisztrált felhasználóink számára minden egyes járműhirdetési adatlapon részletes, forintosított árkalkuláció jelenik meg. A részletes árkalkuláció nagyban segíthet a döntésben, hogy az adott járművet valóban érdemes-e külföldön megvásárolni.

A részletes árkalkuláció az alábbi tételeket tartalmazza:

  • A gépkocsi külföldi ára forintosítva (mindenkori aktuális árfolyamon)
  • Hazaszállítási költség
  • Forgalomba helyezési költségek
  • Regisztrációs adó
  • Vagyonszerzési illeték (átírási díj)
  • Automobile.hu szolgáltatás díj

Autóimport

Amennyiben szeretné valamelyik kiválasztott járművet megvásárolni, hívjon minket, segítünk. Kívánságára magyarországi használt autóját beszámítjuk a külföldi gépjárművet pedig finanszírozás igénybevételével is megvásárolhatja.

Hívja ügyfélszolgálatunkat a 06 1 290 0065-ös telefonszámon. Adja meg munkatársunknak a hirdetésben szereplő azonosító számot. Ezt követően felteheti kérdéseit az adott hirdetéssel és az ügymenettel kapcsolatban.

Amennyiben még nem határozta el magát a hirdetett gépjármű megvásárlása mellett, úgy szakértőktől kérhet segítséget a választásban. Ebben az estben feljegyezzük az elvárásait, s ez alapján minimum 3 megfelelőnek tűnő gépjárművet keresünk, melynek eredményéről Ön visszahívást kap.

Konkrét vásárlási szándéka/érdeklődése esetén, első lépésként szakembereink kapcsolatba lépnek a gépjármű külföldi eladójával és beszerzik a gépjármű okmányait, részletes leírást kérnek a gépjármű állapotáról és felszereltségéről. Az eredményről kollégánk telefonon tájékoztatja Önt. A rendelkezésére álló információk alapján már könnyebben tud dönteni arról, hogy továbbra is meg kívánja-e vásárolni a kiválasztott gépjárművet.

Rendelje meg a kiválasztott gépjárművet. Amennyiben az első egyeztetés és az összes kapcsolódó dokumentum (külföldi forgalmi engedély, szervizkönyv, stb.) beszerzése után a gépjármű továbbra is megfelel az elvárásainak úgy elkészítjük a pontos és részletes vételár kalkulációt. A gépjármű megrendelésekor, értékesítési kollégánk megválaszolja a még felmerülő kérdéseit.

Igény esetén magyarországi használt autóját beszámítjuk a külföldi gépjárművet pedig kényelmesen akár finanszírozás igénybevételével is megvásárolhatja.

Teljes körű szolgáltatás

Teljes körű szolgáltatásunk keretén belül a külföldön kiválasztott és megvásárolt járművet, magyarországi honosítás után, a Budaörs Office Parkban veheti át,vagy igény szerint akár házhoz is szálljuk.

A külföldi kereskedő telephelyén, kollégáink ellenőrzik a kiválasztott gépjárművet. Amennyiben a gépjármű állapota az előzetesen leírtaknak megfelel, úgy kollégáink átveszik az autót és telephelyünkre szállítják. Értékesítési kollégánk telefonon tájékoztatást nyújt a Magyarországra érkezés időpontjáról.

Beérkezés után honosítjuk a járművet és elvégezzük a teljes okmányirodai ügyintézést. A már honosított, magyar forgalmi engedéllyel rendelkező gépkocsit a Budaörs Office Parkban veheti át.

Szakembereink kérésére kötelező felelősség biztosítást, casco biztosítást kötnek a gépjárműre. A gépjárművekhez igény szerint 1 éves használtautó garanciát is adunk.

Érdeklődés